Bedrijf

ONE-GO EVENTS BV is een evenementen organisatie die is opgericht in 2006. Het doel is om reizende tentoonstellingen vanuit de hele wereld naar Rusland te halen. Wij waren de zo genoemde pioniers die het concept van reizende tentoonstellingen op de Russische markt hebben geintroduceerd en nog altijd zijn wij een van de sterkste partijen die continue nieuwe tentoonstellingen aan jong en oud introduceren.

Het blijft altijd een discussie "Waarom zou je geld besteden aan het zien van originele kunstwerken of voorwerpen in een museum?" Het feit is dat steeds meer en meer mensen naar alternatieve vormen van entertainment zoeken, waar de bezoeker niet alleen simpelweg dingen kan zien, maar alle zintuigen worden gestimuleerd door middel van grote hoeveelheid interactieve objecten en apparaten die een gevarieerde groep mensen met verschillende leeftijden trekt. Dit is wat de wereld van reizende tentoonstellingen biedt, constant verschillende thema?s met educatieve achtergrond gepresenteerd op een manier die prikkelt en onthult.

In het begin van 2013 hebben wij besloten om onze kennis en reputatie te gebruiken en zo opende wij onze debuuttentoonstelling in Nederland. Sindsdien zijn wij de gastheer geweest van de tentoonstellingen 'Terracotta Warrior' in Den Haag die 40.000 bezoekers trok, 'Da Vinci; The Genius' in Rotterdam, met 115.000 bezoekers en recentelijk waren wij de trotse gastheer van 'Living Dinosaurs' in Rotterdam, die meer dan 80.000 bezoekers heeft getrokken. In Rotterdam presenteren wij onze tentoonstellingen in een prachtig gebouw in de stad, wat tijdens de tweede wereldoorlog niet is beschadigt  -het oude postkantoor- in het centrum van de stad, dat ook wordt beschouwd als een monumentaal gebouw.  Die projecten die wij tot nu toe georganiseerd hebben, hebben een grote mediagroep en publieke interesse getrokken en het aller belangrijkste een enorm gevarieerde demografische groep, zoals gezinnen met kinderen, 55'plussers en studenten. Deze doelgroepen willen wij voor onze toekomstige projecten blijven interesseren. 

Wij werken met een jong, klein en vooral enthousiast team. Elk lid van het team richt zich op zijn/haar sterkste punten om zo het beste mogelijk uit zichzelf te halen en het werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.